<< Industriële onderhoudstechnieken

Goede onderhoudstechnici zijn in elk bedrijf onmisbaar en worden als vaklui enorm gewaardeerd. Waarom zou je niet overwegen om je te specialiseren in veel gevraagde onderhoudsdomeinen zoals montage, demontage, pneumatica, hydraulica, elektriciteit, elektronica, automatisering of robotica? Waar je ook terecht komt, geen enkele job zal je meer afwisseling en uitdaging kunnen bieden.

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken, dan ben je beslist:

Hoe zit de opleiding in elkaar?

Tijdens werkplekleren en stage leer je meedraaien in een onderhoudsploeg en krijg je de kans om de facetten van onderhoud te leren kennen die je nog niet onder de knie hebt. Tegelijk krijg je de nodige routine in zaken waar je al een sterke opleiding voor hebt genoten. Door een goede wisselwerking met bedrijven sluiten de labo’s op school niet alleen inhoudelijk maar ook qua uitrusting perfect aan bij de specifieke noden van de arbeidsmarkt (bvb. In de regio Antwerpen rond zware havenvoertuigen).

Zijn er specifieke toelatingsvoorwaarden?

Je toekomstige Beroep:

industriele_onderhoudstechnieken leren

Scholen:

Technische Scholen Mechelen Technische Scholen Mechelen
Jef Denynplein 2
2800 Mechelen

PTS, Provinciale Scholen Voor Tuinbouw en Techniek, Campus Boom PTS, Provinciale Scholen Voor Tuinbouw en Techniek, Campus Boom
Beukenlaan 44 Bus 1 2850 Boom
2850 Boom