<< Fitnessbegeleider

Fitnesscentra hebben voortdurend nieuwe medewerkers nodig om mensen individueel of in groep te begeleiden. De sector snakt naar jonge, dynamische mensen die een degelijke opleiding hebben gekregen. Ben je sportief en wil je mensen begeleiden in tnesscentra?Volg je graag de nieuwste trends bij individuele of groeps tness op de voet?Volg dan de éénjarige opleiding ‘Fitnessbegeleider Duaal’.

Iets voor jou?

Hoe zit de opleiding in elkaar?

Bij duaal leren verwerf je vaardigheden op school én op de werkvloer. Je hebt slechts 12 uur per week les op school en de overige 26 uur per week leer je actief op de werkvloer.

Door de intensieve samenwerking met de fitnesscentra kunnen we voortdurend inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de sport- en fitnesssector. Op die manier bieden we een zeer arbeidsmarktgerichte opleiding aan.

Je krijgt hiervoor een vergoeding van ongeveer 549 euro per maand. Dit betekent uiteraard ook dat de werkgever een onberispelijke werkhouding, een passie voor fitness en een leergierige houding van je verwacht. Op basis van een screening, een vragenlijst, een gesprek en een sollicitatie bij de werkgever zoeken wij een perfecte match tussen leerling en fitness.

Je toekomstige beroep:

Fitnessbegeleider/coach

fitnessbegeleider leren

Scholen:

Stedelijk Lyceum Linkeroever Stedelijk Lyceum Linkeroever
Gloriantlaan 60
2050 Antwerpen-Linkeroever
www.stedelijkonderwijs.be/stedelijklyceumlinkeroever
linkeroever@stedelijklyceum.be