<< Webontwikkeling en Netwerkbeheer

De moderne bedrijfswereld kan niet zonder ICT en dus ook niet zonder ICT-specialisten. Voor goede ICT-medewerkers zal er altijd werk zijn. Bij ons maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste aspecten van de informatietechnologie, zodat jij helemaal klaar bent om een carrière als ICT-specialist uit te bouwen of om door te stromen naar een informaticarichting in het hoger onderwijs.

Iets voor jou?

Voel jij je aangesproken, dan ben je beslist:

Hoe zit de opleiding in elkaar?

De opleiding is erg praktijkgericht. Zo leer je hands-on hoe je het computernetwerk van een KMO moet opzetten en onderhouden. Je leert alles om aantrekkelijke en functionele websites te ontwikkelen. Je leidt online marketingcampagnes. Je maakt grafische ontwerpen en je werkt met de meest gebruikte grafische software. In het vak helpdesk word je klaargestoomd om aan de slag te gaan als ICT-specialist op een helpdesk.

Je beheert het netwerk van de school en verzorgt de helpdesk voor het personeel; je ontwikkelt verschillende websites en je voert promotie op sociale media. Natuurlijk ga je ook op stage bij een ICT-bedrijf. Via eigen projecten krijg je bovendien de kans om de vaardigheden binnen je interessegebied nog te verdiepen.

Je toekomstige Beroep:

webontwikkeling-netwerkbeheer leren

Scholen:

Scheppersistituut Antwerpen Scheppersinstituut Anwerpen en Deurne
Van Helmontstraat 29
2060 Antwerpen
www.scheppers.be
info@scheppers.be